Programet

The Umbrella

Event Imgage

Shiu i pandërprerë gërryen tokën, materiali i saj shembet, asgjë nuk ka mbetur nga peizazhi përveç shtyllave të gjata dhe të ngushta që ngrihen kundër një qielli të pamasë.

15 minuta 30 sekonda

Francë

 2022

Shiu i pandërprerë gërryen tokën, materiali i saj shembet, asgjë nuk ka mbetur nga peizazhi përveç shtyllave të gjata dhe të ngushta që ngrihen kundër një qielli të pamasë. Në njërin prej këtyre ishujve, një i mbijetuar qëndron pa lëvizur, i kapur pas ombrellës së tij, arma e tij e vetme kundër shiut. Në kufijtë e ngushtë të kësaj faze të vogël, individët do të detyrohen të jetojnë njëri mbi tjetrin.

Regjisor: Claire Ledru

Skenaristë: Claire Ledru, Mino Malan

Producent: Luc Camilli

17

Sunday