Programet

The Turnip

Event Imgage

Historia e filmit bazohet në përrallën popullore sllave, e cila është treguar prej kohësh nga këndvështrimi i fshatarëve.

7 minuta 12 sekonda

Estoni

2021

Historia e filmit bazohet në përrallën popullore sllave, e cila është treguar prej kohësh nga këndvështrimi i fshatarëve. Filmi tregon historinë nga këndvështrimi nëntokësor – jep një pasqyrë të asaj që ndodhi në të vërtetë ndërsa fshatarët ishin të angazhuar në kultivimin e perimeve. Gjithashtu bëhet fjalë për pronën, bashkëpunimin dhe tradhtinë.

Regjisorë: Piret Sigus, Silja Saarepuu

Producente: Piret Sigus

Skenaristë: Piret Sigus, Silja Saarepuu

16

Saturday