Programet

THE SINGING SHADOWS

Event Imgage

Wachiwi dhe vëllai i saj i vogël Peopeo jetojnë vetëm brenda një kopshti të rrethuar. Ndërsa Peopeo ëndërron për risi, Wachiwi vendos kufijtë që duhet t'i mbrojnë ata nga rreziku.

6 minuta 40 sekonda

Francë

2021

Wachiwi dhe vëllai i saj i vogël Peopeo jetojnë vetëm brenda një kopshti të rrethuar. Ndërsa Peopeo ëndërron për risi, Wachiwi vendos kufijtë që duhet t’i mbrojnë ata nga rreziku.

Produksioni: ESMA

16

Saturday