Programet

The Secret of Mr. Nostoc

Event Imgage

Z. Nostoc jeton në një qytet plot tension. I pa stresuar apo i shtypur nga koha, ai shkon në punë dhe gjithmonë ka një surprizë të re nën kapelë.

10 minuta 55 sekonda

Francë

2021

Z. Nostoc jeton në një qytet plot tension. I pa stresuar apo i shtypur nga koha, ai shkon në punë dhe gjithmonë ka një surprizë të re nën kapelë.

Kur vjen nata, ai futet në papafingo dhe qëndron atje për orë të tëra. Duke punuar për sekretin e tij.

Regjisorët: Patrice Seiler, Maxime Marion

Skenariste: Patrice Seiler

17

Sunday