Programet

The Scariest one

Event Imgage

Filmi tregon se si një buall i madh u bë mik me një zog të vogël dhe se si kjo miqësi e ndryshoi atë.

8 minuta

Federata Ruse

Filmi tregon se si një buall i madh u bë mik me një zog të vogël dhe se si kjo miqësi e ndryshoi atë.

Regjisor: Pavel Nikiforov

Producente: Irina Snezhinskaya

Skenarist: Pavel Nikiforov

19

Tuesday