Programet

The Record

Event Imgage

Një tregtar instrumentesh muzikore antike pranon një pllakë magjike vinili nga një udhëtar: "Ajo ju lexon mendjen dhe luan kujtimet tuaja të humbura".

8 minuta 30 sekonda

Zvicër

2022

Një tregtar instrumentesh muzikore antike pranon një pllakë magjike vinili nga një udhëtar: “Ajo ju lexon mendjen dhe luan kujtimet tuaja të humbura”. I fiksuar pas këtij vinili të pafund, tregtari i antikeve e dëgjon përsëri dhe përsëri pllakën dhe kujtimet i rikthehen derisa arrin te kujtimi i fundit dhe më i dhimbshmi: si u nda nga nëna e tij në kufirin zviceran gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Regjisor: Jonathan Laskar

Skenarist: Jonathan Laskar

Producente:  Sophie Laskar-Haller

15

Friday