Programet

The Name of the Plum Blossom

Event Imgage

“The Name of the Plum Blossom” është një film me media mikse që ndërthur animacion tradicional të vizatuar me dorë, kolazh fotografish të animuar dhe teknika stop-motion.

2 minuta 43 sekonda

Shtetet e Bashkuara

2021

“The Name of the Plum Blossom” është një film me media mikse që ndërthur animacion tradicional të vizatuar me dorë, kolazh fotografish të animuar dhe teknika stop-motion. Tregon historinë e jetës së mamasë sime si rrobaqepëse dhe si një grua të rimartuar në Kinën e viteve ’80 dhe se si ajo ndikon tek unë si grua.

Regjisore: Xiangyu Shi

Producent: Terrance Masson

16

Saturday