Programet

The Magnet

Event Imgage

Familja e djalit hipnotizohet nga ekranet e telefonave të tyre. Ata nuk flasin apo qeshin, dhe nuk kanë ndonjë interes për asgjë tjetër përveç dritave të ekraneve të tyre.

6 minuta 10 sekonda

Kosovë

2022

Familja e djalit hipnotizohet nga ekranet e telefonave të tyre. Ata nuk flasin apo qeshin, dhe nuk kanë ndonjë interes për asgjë tjetër përveç dritave të ekraneve të tyre. Djali përpiqet të rikthejë familjen e tij duke ndërtuar një makinë që do t’u marrë atyre telefonat hipnotikë: Një magnet të madh.

Regjisor: Arvan Berisha

Skenarisr: Arvan Berisha, Mjellma Doli

Producentë: Ilir Hasanaj, Berat Hasani

14

Thursday