Programet

The Great Malaise

Event Imgage

Një grua e re e përshkruan veten duke përdorur fjalët më superiore. Por, imazhi që ajo krijon me fjalë prishet nga ilustrime thumbuese.

The Great Malaise

5 minuta
Kanada
2019

Një grua e re e përshkruan veten duke përdorur fjalët më superiore. Por, imazhi që ajo krijon me fjalë prishet nga ilustrime thumbuese. Ky është një kombinim mes animacionit dhe fjalëve të thëna që e portretizon dinamikëm malinje të kohës sonë, sëmundjen e madhe: përpjekjen tonë të vazhdueshme për të paraqitur një imazh të përkryer të vetes dhe frika e madhe e dështimit dhe pamjaftueshmërisë.

Regjisore: Catherine Lepage
Skenariste: Catherine Lepage
Producent: Marc Bertrand

 

29

Thursday