Programet

The Girl Behind the Mirror

Event Imgage

Një vajzë transgjinore mbyllet në dhomën e saj nga frika e përbindëshave që e kërcënojnë jashtë, derisa pas pasqyrës shfaqet një realitet i ri ku këta përbindësha nuk ekzistojnë dhe ajo është e lirë të jetë ajo që është ose që dëshiron të jetë.

12 minuta 5 sekonda

Brazil

2021

Një vajzë transgjinore mbyllet në dhomën e saj nga frika e përbindëshave që e kërcënojnë jashtë, derisa pas pasqyrës shfaqet një realitet i ri ku këta përbindësha nuk ekzistojnë dhe ajo është e lirë të jetë ajo që është ose që dëshiron të jetë.

Regjisor: Iuri Moreno

Skenarist: Iuri Moreno

Producentë: Lara Morena, Débora Resendes

18

Monday