Programet

The Garbage Man

Event Imgage

Në një pasdite të nxehtë gushti, familja e mbledhur në tryezë kujton xhaxhain Botao: Lufta Koloniale, emigrimi në Francë, ku ai jetoi dhe punoi tridhjetë vjet si plehraxhi.

11 minuta 50 sekonda

Portugali

2022

Në një pasdite të nxehtë gushti, familja e mbledhur në tryezë kujton xhaxhain Botao: Lufta Koloniale, emigrimi në Francë, ku ai jetoi dhe punoi tridhjetë vjet si plehraxhi. Kujtimet e secilit kryqëzohen për të treguar historinë e një njeriu që jetoi një jetë të vështirë përmes humorit dhe fantazisë, si kur u kthye në Belmonte, në një furgon plot plehra, i kthyer në një thesar të vërtetë.

Regjisore: Laura Gonçalves

Skenariste: Laura Gonçalves

Kompania e produksionit: Bando à Parte

Producent: Rodrigo Areias

17

Sunday