Programet

The Enigma of Faina

Event Imgage

Faina, një grua 33-vjeçare nga Azerbajxhani, humb jetën në rrethana të dyshimta në një burg në vitin 2007.

4 minuta 54 sekonda

Azerbajxhan

2021

Faina, një grua 33-vjeçare nga Azerbajxhani, humb jetën në rrethana të dyshimta në një burg në vitin 2007. E heshtur sot nga autoritetet dhe e harruar nga shoqëria, historia e Fainas ka të bëjë me një aktiviste grua që luftoi për liri, drejtësi dhe demokraci.

Regjisore: Durna Safarova

Skenariste: Durna Safarova

Producente: Durna Safarova

16

Saturday