Programet

The Debutante

Event Imgage

Një grua e re plot shpirt bind një hienë nga kopshti zoologjik i Londrës që të zërë vendin e saj në një darkë vallëzimi të mbajtur për nder të saj.

8 minuta 7 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2022

Një grua e re plot shpirt bind një hienë nga kopshti zoologjik i Londrës që të zërë vendin e saj në një darkë vallëzimi të mbajtur për nder të saj. Plani i tyre kërkon një sasi të habitshme të vetive artistike dhe dhunës. Bazuar në një histori nga artistja Leonora Carrington, Elizabeth Hobbs feston përrallën e saj befasuese me ngjyrë dhe kolazh. 

Regjisore: Elizabeth Hobbs

Producente: Abigail Addison

18

Monday