Programet

THE CLEARING

Event Imgage

Në një betejë të dëshpëruar me egon e tij të fryrë, Bill lufton më kot për të rifituar Debin me aftësitë të tij nën-nivel për navigim në natyrë dhe, sinqerisht, sjelljen tronditëse, derisa udhëtimi i tyre i fundit në kampim merr një kthesë shumë të keqe.

12 minuta 33 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2021

Në një betejë të dëshpëruar me egon e tij të fryrë, Bill lufton më kot për të rifituar Debin me aftësitë të tij nën-nivel për navigim në natyrë dhe, sinqerisht, sjelljen tronditëse, derisa udhëtimi i tyre i fundit në kampim merr një kthesë shumë të keqe.

Regjisor: Daniel Hope

Skenarist: Daniel Hope

Producent: Johannes Schubert

16

Saturday