Programet

The Boy and the Elephant

Event Imgage

Ardhja e një studenti të ri me kokë elefanti në klasë shkakton tallje dhe sarkazëm. Një nga nxënësit duket i mahnitur dhe i shqetësuar nga ky fëmijë i çuditshëm.

6 minuta 40 sekonda

Francë

2022

Ardhja e një studenti të ri me kokë elefanti në klasë shkakton tallje dhe sarkazëm. Një nga nxënësit duket i mahnitur dhe i shqetësuar nga ky fëmijë i çuditshëm.

Regjisore: Sonia Gerbeaud

Producent: Luc Camilli

Skenariste: Sonia Gerbeaud

19

Tuesday