Programet

Stuhia

Event Imgage

Gjersa një stuhi është duke afruar, një grua e trishtuar kapet për një lugë dhe e lë përmbytjen ngadalë t’ia vërshojë shpirtin

Stuhia

6 minuta / Francë / 2019 / 2D

Gjersa një stuhi është duke afruar, një grua e trishtuar kapet për një lugë dhe e lë përmbytjen ngadalë t’ia vërshojë shpirtin

Regjisor: Astrid Guinet
Producent: Laure Vignalou

Luce Grosjean
[email protected]

18

Tuesday