Programet

Spring Always Comes Back

Event Imgage

Historia e gjyshes Margara dhe katër nipërve të saj. Historia e atyre që ikën dhe mbi të gjitha e atyre që qëndruan.

10 minuta 39 sekonda

Spanjë

2021

Historia e gjyshes Margara dhe katër nipërve të saj. Historia e atyre që ikën dhe mbi të gjitha e atyre që qëndruan.

Regjisore: Alicia Núñez Puerto

Producente: Alicia Núñez Puerto

Skenariste: Alicia Núñez Puerto

18

Monday