Programet

Slouch

Event Imgage

Aspiranti për legjendë të muzikës, Slouch, shtyhet nga demoni i tij i shkrimit të këngëve, Nuffti, të zhytet thellë në emocionet e tij më të errëta, ndërsa e dashura e tij Lisa është shtatzënë dhe dëshiron që ai të kalojë në një jetë familjare harmonike…

18 minuta

Shtetet e Bashkuara

2022

Aspiranti për legjendë të muzikës, Slouch, shtyhet nga demoni i tij i shkrimit të këngëve, Nuffti, të zhytet thellë në emocionet e tij më të errëta, ndërsa e dashura e tij Lisa është shtatzënë dhe dëshiron që ai të kalojë në një jetë familjare harmonike…

Regjisor: Michael Bohnenstingl

Skenarist: Michael Bohnenstingl

14

Thursday