Programet

Sipër Gjërave

Event Imgage

Një udhëtim ironik përmes një përmbledhjeje të jetës së një njeriu

Sipër Gjërave

4 minuta 45 sekonda / Bullgari / 2019 /

Një udhëtim ironik përmes një përmbledhjeje të jetës së një njeriu të ngulfatur nga melankolia dhe apatia, që projekton gjithçka në një të ardhme të parashikueshme e të paimagjinueshme, gjersa mosveprimi po e shndërron jetën e tij në një zhgënjim, me probleme emocionale dhe përfundim të parakohshëm.

Regjisore: Ina Nikolova
Skenarist: Stefan Ikoga
Animacioni: Asparuh Petrov
Producente: Vessela Dantcheva
Muzika: Ivailo Stefanov, BigBanda Soundscapers

Ina Nikolova, Vessela Dantcheva
[email protected]

18

Tuesday