Programet

Silvering

Event Imgage

Me zbulimin e një floku të thinjur, një grua ngatërrohet në pasiguri dhe frikë nga e ardhmja.

5 minuta 57 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2021

Me zbulimin e një floku të thinjur, një grua ngatërrohet në pasiguri dhe frikë nga e ardhmja. Shenjtërorja e banjës merr një kthesë për të ligën ndërsa ajo futet në një panik – dhe flokët bëhen torturuesit e saj.

Regjisor: Eilidh Nicoll

Skenarist: Eilidh Nicoll

Producent: Kolegji i Arteve i Edinburgh

15

Friday