Programet

Sierra

Event Imgage

Babai dhe djali i tij po humbasin garën. Për të fituar, një djalë e kthen veten në një gomë makine.

15 minuta

Estoni

2022

Babai dhe djali i tij po humbasin garën. Për të fituar, një djalë e kthen veten në një gomë makine. Frymëzuar përafërsisht nga fëmijëria e regjisorit, Sierra na tërheq në botën surreale të garave të makinave.

Regjisor: Sander Joon

Skenarist: Sander Joon

Producentë: Erik Heinsalu, Aurelia Aasa

15

Friday