Programet

Shpija

Event Imgage

Shtëpia dhe rehatia shpesh mund të gjenden në gjërat që na turpërojnë, na zënë në kurth dhe na dëmtojnë.

6 minuta 44 sekonda

Kosovë

2022

Shtëpia dhe rehatia shpesh mund të gjenden në gjërat që na turpërojnë, na zënë në kurth dhe na dëmtojnë. Të largohesh nga ajo shtëpi mund të jetë e vështirë, por ta kesh atë si një shpirt që të ndjek përreth dëshmon të jetë edhe më e vështirë.

Regjisore: Flaka Kokolli

Skenariste: Flaka Kokolli

Producent: Sahit Kokolli

17

Sunday