Programet

Shkëputja

Event Imgage

Është tejet ngrohtë në dhomën e Lises këtë mëngjes.

Shkëputja
7 minuta 27 sekonda / Francë / 2019 /

Është tejet ngrohtë në dhomën e Lises këtë mëngjes. Kondicioneri lëshon vetëm ajër të ngrohtë dhe lagështi. Zërat mbytës të prindërve të saj që po grinden mund të dëgjohen në gjithë shtëpinë. Ajo pret dhe qëndron e shtrirë në shtratin e saj. Ajo nuk po e pret me padurim këtë ditë të ngrohtë.

Regjisor: Benoît Michelet
Producent: Cécile Proust EMCA

Benoît Michelet
[email protected]

18

Tuesday