Programet

Shi acidi

Event Imgage

Diku në Evropën Lindore. Young largohet nga qyteti i saj depresiv.

Shi acidi
25 minuta / Poloni / 2019 /

Diku në Evropën Lindore. Young largohet nga qyteti i saj depresiv. Entuziazmi fillestar i rrugëtimit zbehet kur ajo e gjen veten në periferi të qytetit në mes të natës. Tek një urë, ajo takon një figurë që qëndron i pabalancuar tek parmakët. Kështu e njofton ajo Skinny-n, një njeri i çuditshëm dhe i paqëndrueshëm. Skinny jeton në një kamionetë për kamping, të cilin e përdor për të kryer edhe punë jo-edhe-aq legale. Së bashku me të, ajo niset drejt një udhëtimi pa ndonjë destinacion. Përgjatë udhëtimit, një ndjenjë e veçantë rritet mes tyre.

Regjisor: Tomek Popakul
Skenarist: Tomek Popakul
Producent: Grzegorz Ëaclaëek
Redaktor: Tomek Popakul
Muzika: Michal Fojcik

Marta Swiatek
marta.së[email protected]

18

Tuesday