Programet

Self Scratch

Event Imgage

Wen zhytet në melankoli pas një ndarjeje.

Self Scratch

 9 minuta

Francë

2020

Wen zhytet në melankoli pas një ndarjeje dhe, meqë nuk mundet të flasë me të tjerë, flet shumë me veten. Por, me të kuptuar se në fakt është vetëbesimi ajo se çfarë ka humbur dhe jo dashuria, ajo ia del që ta marrë veten dhe të ndjehet e gatshme të dashurojë përsëri.

 Regjisor: Chenghua Yang

Skenarist: Chenghua Yang, Julie Nobelen

Producent: Benoit Ayraud

25

Sunday