Programet

Script.exe

Event Imgage

Një poezi e animuar mbi dëshirën abstrakte për të ekzistuar dhe për të lulëzuar.

2 minuta

Zvicër

2021

Një poezi e animuar mbi dëshirën abstrakte për të ekzistuar dhe për të lulëzuar.

Regjisor: Team Tumult

Skenarist: Team Tumult

Producent: Team Tumult

18

Monday