Programet

Sauna

Event Imgage

Ava hyn në saunë për herë të parë. Ajo mbingarkohet nga lakuriqësia, mendimet e saj dhe ndjesitë fizike

4 minuta 19 sekonda

Zvicër

2021

Ava hyn në saunë për herë të parë. Ajo mbingarkohet nga lakuriqësia, mendimet e saj dhe ndjesitë fizike. Mysafirët tjerë ndjekin rutinat e tyre. Me vapën në rritje Ava fillon të relaksohet. Më në fund, ajo shkrihet dhe shlirohet në ekstazë të plotë.

Regjisore: Anna Lena Spring, Lara Perren

Skenariste: Anna Lena Spring, Lara Perren

Producent: Gerd Gockell

15

Friday