Programet

RIM

Event Imgage

Izolimi i një personazhi nga bota e tij distopike dhe një shkrirje me botën virtuale të televizionit.

6 minuta 47 sekonda

Gjermani

2022

Izolimi i një personazhi nga bota e tij distopike dhe një shkrirje me botën virtuale të televizionit. Ndërsa përpiqet të blejë një çelës që premton arratisje nga bota e tij e zymtë e jashtme dhe çlirimin e mendjes së tij, personazhi humbet kontaktin me botën e tij të jashtme pak nga pak dhe shpërndahet me një program televiziv.

Regjisor: Hagar Faibish

Skenarist: Hagar Faibish

Producent: Hagar Faibish

14

Thursday