Programet

Revolykus

Event Imgage

Këtu jetoj në një shtëpi të vjetër e të vogël që ka nevojë urgjente për një modernizim.

Revolykus

 12 minuta 12 sekonda

Gjermani

2020

 Para disa viteve emigrova në Gjermani. Këtu jetoj në një shtëpi të vjetër e të vogël që ka nevojë urgjente për një modernizim dhe që në teori, më mbron nga era, shiu e të ftohtit. 

Regjisor: Victor Orozco Ramirez

Skenarist: Victor Orozco Ramirez

Producent: Victor Orozco Ramirez

24

Saturday