Programet

Replacements

Event Imgage

Xhakartë, 1980. Gjendemi përpara një shtëpie të vogël me verandë. Herë pas here fryn një fllad dhe dikush kalon pranë.

12 minuta
Japoni, Indonezi, Gjermani
2020

Xhakartë, 1980. Gjendemi përpara një shtëpie të vogël me verandë. Herë pas here fryn një fllad dhe dikush kalon pranë. Lagjja është e qetë, një vend ideal për të jetuar. Por me kalimin e kohës, ajo ndryshon; ne shohim një numër në rritje të dyqaneve, xhamive, njerëzve, makinave dhe gjithashtu demonstrata dhe trazira politike. Vëzhgojmë një pamje statike të animuar time-lapse të kësaj lagjeje në Xhakartë, e cila në 40 vjet është kthyer në simbol të ndryshimit të vlerave të shoqërisë bashkëkohore.

Regjisor: Jonathan Hagard

14

Thursday