Programet

Regular

Event Imgage

Historia është vendosur në një botë të dizajnit grafik ku fontet janë personazhet kryesore.

5 minuta

Shetet e Bashkuara

2022

Historia është vendosur në një botë të dizajnit grafik ku fontet janë personazhet kryesore. Ata ndërveprojnë me mjedisin sipas veçorive të tyre: Bold e bën çdo gjë më të trashë, Italic anon gjërat, Monospace barazon objektet sipas gjerësisë, etj. Fontet janë caktuar për të ndërtuar një kopsht dhe pesë magjistarët e boksit hidhen shpejt për të inspektuar punën e tyre. Një stuhi  hapësinore negative rrafshon e prish gjithçka, por fonti Regular vjen dhe rregullon kopshtin.

Regjisore: Nata Metlukh

15

Friday