Programet

Quantum Shadow

Event Imgage

Nuk ka asgjë më të bukur për të vëzhguar se misteret!

8 minuta 30 sekonda

Francë

2021

 

Unë shpesh shkruaj duke drejtuar automjetin tim,

Unë jam filli i një ideje dhe atyre që e ndjekin,

Shikoj rrotullat e rrugëve …

Ndalem te zjarri,

Shikoj përtej pasqyrës sime.

Unë jam pas këtij timoni?

I imagjinoj të gjitha shtigjet, të gjitha rrugët që na rrethojnë por që nuk i perceptojmë kurrë!

Më pëlqen ideja e mbivendosjes së Hugh Everett, më pëlqejnë misteret!

Nuk ka asgjë më të bukur për të vëzhguar se misteret!

 

Regjisor: Frank Ternier

Skenarist: Frank Ternier

Producente: Sandrine Legrand

18

Monday