Programet

Purpleboy

Event Imgage

Oscar është një fëmijë që mbin në kopshtin e prindërve të tij. Askush nuk e di seksin e tij biologjik, por ai deklarohet të i përkasë gjinisë mashkullore.

14 minuta
Portugali, Francë, Belgjikë
2019

Oscar është një fëmijë që mbin në kopshtin e prindërve të tij. Askush nuk e di seksin e tij biologjik, por ai deklarohet të i përkasë gjinisë mashkullore. Një ditë Oscar përjeton një aventurë të jashtëzakonshme, por të dhimbshme në një botë autoritare dhe shtypëse. A do të arrijë ai të ketë njohjen e identitetit që dëshiron kaq shumë?

Regjisor: Alexandre Siqueira
Skenarist: Alexandre Siqueira
Producent: Rodrigo Areias (Bando à Parte)

17

Sunday