Programet

Pishina

Event Imgage

Një vajzë e vogël shkon tek një pishinë e madhe e mbushur me personazhe të mëdhenj. Ajo vendos të zhytet dhe notojë përkundër frikës që ka.

Pishina
4 minuta 40 sekonda / Francë / 2019 / 2D
Një vajzë e vogël shkon tek një pishinë e madhe e mbushur me personazhe të mëdhenj. Ajo vendos të zhytet dhe notojë përkundër frikës që ka.

Regjisor: Benoît Michelet, Islena Neira
Producent: Cécile Proust

Benoît Michelet
[email protected]

18

Tuesday