Programet

Pika e Kthesës

Event Imgage

“Pika e Kthesës” analizon prej një këndvështrimi tjetër shkatërrimin e ambientit, ndryshimet klimatike dhe zhdukjen e gjallesave. Muzika nga Wantaways

Pika e Kthesës

3 minuta 27 sekonda / Mbretëria e Bashkuar / 2020 /

“Pika e Kthesës” analizon prej një këndvështrimi tjetër shkatërrimin e ambientit, ndryshimet klimatike dhe zhdukjen e gjallesave. Muzika nga Wantaways

Regjia: Steve Cutts
Skenarist: Steve Cutts
Producent: Steve Cutts
Muzika: Ken Seto, ‘Ëantaëays’

Steve Cutts
[email protected]

18

Tuesday