Programet

Pests

Event Imgage

Në vapën e verës, fëmijët dhe grerëzat mblidhen rreth të njëjtit vakt, por ndarja e ushqimit nuk është në menunë e përditshme.

6 minuta 30 sekonda

Francë

2021

Në vapën e verës, fëmijët dhe grerëzat mblidhen rreth të njëjtit vakt, por ndarja e ushqimit nuk është në menunë e përditshme.

Regjisore: Juliette Laboria

17

Sunday