Programet

Përballja me ujin

Event Imgage

Amit e zbuloi detin gjatë një kursi të zhytjes dhe ra në dashuri me të

Përballja me ujin

2 minuta 54 sekonda / Izrael / 2019

Amit e zbuloi detin gjatë një kursi të zhytjes dhe ra në dashuri me të. Qetësia, uji, natyra – gjithçka mori kuptim dhe deti gjithashtu ia ktheu dashurinë atij.
Bazuar në një poezi të Zeldas.
Një film i shkurtër në kujtim të Amit Yeorit, Filmi është pjesë e Projektit A Face. The Day. A memorial (Një fytyrë, Dita. Një Përkujtim) nga Fondacioni Avi Chai

Regjisore: Daphna Awadish
Producent: The Avi Chai Foundation
Muzika: Amir Lev

Daphna Awadish
daphna.aë[email protected]

18

Tuesday