Programet

Passenger

Event Imgage

Një rrugëtim nëpër marrëdhëniet konfliktuale midis një njeriu, mjedisit të tij shoqëror dhe kodeve.

10 minuta

Argjentinë

2022

Një rrugëtim nëpër marrëdhëniet konfliktuale midis një njeriu, mjedisit të tij shoqëror dhe kodeve.

Regjisor: Juan Pablo Zaramella

Skenarist: Juan Pablo Zaramella

Producent: Sol Rulloni

18

Monday