Programet

PAPER BIRDS

Event Imgage

Një djalë dritëshkurtër me një fizarmonikë më të madhe se ai në shpinë niset në një udhëtim aventuresk për të shpëtuar motrën e tij që ka rënë në hije.

15 minuta
Argjentina
2020

Një djalë dritëshkurtër me një fizarmonikë më të madhe se ai në shpinë niset në një udhëtim aventuresk për të shpëtuar motrën e tij që ka rënë në hije. Arma më efektive që djali mund të përdorë kundër errësirës është muzika. Historia interaktive kombinon lojën me mjegullnajat, muzikën dhe pamjet vizuale të përrallave ekspresioniste.

Regjisorë: German Heller, Federico Carlini

14

Thursday