Programet

Pachyderme

Event Imgage

Si çdo verë, Luiza iu dorëzohet gjyshërve të saj për disa ditë pushime në fshat.

11 minuta

Francë

2021

Si çdo verë, Luiza iu dorëzohet gjyshërve të saj për disa ditë pushime në fshat. Bari i gjelbër i kopshtit, noti në liqen, peshkimi me gjyshin, gjithçka duket e ëmbël si tartet me dredhëza të gjyshes. Megjithatë këtë vit, bora do të bjerë në verë dhe një përbindësh do të vdesë.

Regjisore: Stéphanie Clément

14

Thursday