Programet

ORGANIC

Event Imgage

Gëzim, vitalitet dhe një organ avulli. Një recetë perfekte për kinemanë direkte. "Organic" u krijua me një teknikë të lashtë marinari të quajtur "scrimshaw". Ky film fillimisht u porosit për ceremonitë e mbylljes së Festivalit Ndërkombëtar të Animacionit Annecy 2019.

2 minuta 41 sekonda

Kanada

2019

Gëzim, vitalitet dhe një organ avulli. Një recetë perfekte për kinemanë direkte. “Organic” u krijua me një teknikë të lashtë marinari të quajtur “scrimshaw”. Ky film fillimisht u porosit për ceremonitë e mbylljes së Festivalit Ndërkombëtar të Animacionit Annecy 2019.

14

Thursday