Programet

Orange Peel

Event Imgage

Në një tren duke u kthyer nga Spanja. Në prehrin e saj, një fletore me kujtime dhe një portokall.

4 minuta 1 sekond

Serbi

2021

Në një tren duke u kthyer nga Spanja. Në prehrin e saj, një fletore me kujtime dhe një portokall.

Regjisore: Isidora Vulic

Skenariste: Isidora Vulic

Producent: Fakulteti i Beogradit për Arte të Aplikuara 

14

Thursday