Programet

Not for money, not for love, not for nothing

Event Imgage

Ky dokumentar emocionues ofron vështrim të rrallë mbi vështirësitë e punëtoreve të seksit.

Not for money, not for love, not for nothing

14 minuta 26 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2020

Ky dokumentar emocionues ofron vështrim të rrallë mbi vështirësitë e punëtoreve të seksit në botën e nëntokës së parasë dhe seksit. Duke përdorur animacionin në mënyrë që të ruhet anonimiteti, pyetje të vërteta marrin përgjigje nga gra të vërteta, të cilat rrëfejnë historitë e tyre. 

Regjisor: John Robert Lee

Skenarist: John Robert Lee

Producent: John Robert Lee

25

Sunday