Programet

NORMAL

Event Imgage

Kur Dany, një trashëgimtar i pasur, i cili i bishtnon zbrazësisë së tij ekzistenciale duke konsumuar në mënyrë kaotike "Pluhurin Magjik"

NORMAL

11 minuta 3 sekonda
Francë
2020

Kur Dany, një trashëgimtar i pasur, i cili i bishtnon zbrazësisë së tij ekzistenciale duke konsumuar në mënyrë kaotike “Pluhurin Magjik” – një ilaç që shkakton halucinacione dhe anihilim – takon rastësisht Karl Marksin në një moment të simptomave të zvogëluara, socialisti i kërkon nga ai që të shkatërrojë kapitalizmin që të shpëtojë njerëzimin. Ndonëse me hamendje, Dany pranon kërkesën dhe shndërrohet në një super-hero. Mirëpo shumë shpejt do të pushtohet nga qëllimi i tij.

Regjisore: Julie Caty
Skenariste: Julie Caty
Producent: Ron Dyens

 

28

Wednesday