Programet

No-No Goes to Space

Event Imgage

Tre...Dy...Një...Nisu! Fundi i numërimit mbrapsht, është koha për të vendosur flamurin e Underwood Springs në Hënë! Në një re tymi dhe shkëndijash, raketa e Bigtooth largohet nga orbita e tokës.

26 minuta

Francë

2022

Tre…Dy…Një…Nisu! Fundi i numërimit mbrapsht, është koha për të vendosur flamurin e Underwood Springs në Hënë! Në një re tymi dhe shkëndijash, raketa e Bigtooth largohet nga orbita e tokës. Duke lundruar në hapësirë, Jo-Jo, Magaïveur dhe miqtë e tyre mezi kanë kohë të admirojnë peizazhet përpara se një shi meteorësh t’i largojë ata nga kursi i tyre fillestar dhe t’i dërgojë drejtpërdrejt … në një planet të panjohur! Takimi i tyre me Ribbit, një krijesë e vogël e gjelbër, do ta shndërrojë këtë aventurë hapësinore në një histori ndërplanetare miqësie!

Regjisor: Wassim Boutaleb Joutei

Producent: Nicolas Schmerkin

Skenarist: Wassim Boutaleb Joutei

17

Sunday