Programet

Një djall në xhep

Event Imgage

Një grup fëmijësh bëhen dëshmitarë të një krimi dhe detyrohen ta mbajnë të fshehur

Një djall në xhep

5 minuta 38 sekonda / Francë / 2019 / 2D

Një grup fëmijësh bëhen dëshmitarë të një krimi dhe detyrohen ta mbajnë të fshehur. Augustes, më të riut ndër ta, i duket e rëndë kjo barrë dhe vendos ta zbulojë fshehtësinë. Për ta ndëshkuar këtë tradhti, pjesa tjetër e fëmijëve planifikojnë që ta heqin qafe atë.

Regjia: Antoine Bonnet & Mathilde Loubes
Producent: MoÏra Marguin

Luce Grosjean
[email protected]

18

Tuesday