Programet

Money

Event Imgage

Erdhi nga Kina dhe u përhap në të gjithë botën.

4 minuta 20 sekonda

Brazil

2021

Erdhi nga Kina dhe u përhap në të gjithë botën.

Regjisor: Arthur B. Senra

Skenarist: Sávio Leite

Producent: Sávio Leite

18

Monday