Programet

Mom is always right

Event Imgage

Mirek ka një bark të madh dhe askush nuk e di pse. Dietat dhe ushtrimet e forta nuk ndihmojnë. Barku i tij i madh shkakton shumë komplikime. Akti i thjeshtë i veshjes së çorapeve kthehet në një mision djallëzor.

7 minuta 39 sekonda

Republika Çeke

2021

Mirek ka një bark të madh dhe askush nuk e di pse. Dietat dhe ushtrimet e forta nuk ndihmojnë. Barku i tij i madh shkakton shumë komplikime. Akti i thjeshtë i veshjes së çorapeve kthehet në një mision djallëzor. Ne ndjekim historitë e disa heronjve, secili me telashe të pazakonta. Nga burojnë ato?

Regjisore: Marie Urbánková

Producentë: Martin Vandas, Mária Moťovská

Skenaristë: Marie Urbánková, David Dvořák

17

Sunday