Programet

Misophonia Orchestra

Event Imgage

Zhurmat që vijnë nga banesat fqinje marrin formën e krijuesve të tyre dhe shpërthejnë në banesën e një zonje të re, e cila është çmendur nga kjo orkestër e tmerrshme tingujsh dhe kështu ajo duhet të mësojë se si të jetojë me problemin e saj.

5 minuta 59 sekonda

Republika Çeke

2022

Zhurmat që vijnë nga banesat fqinje marrin formën e krijuesve të tyre dhe shpërthejnë në banesën e një zonje të re, e cila është çmendur nga kjo orkestër e tmerrshme tingujsh dhe kështu ajo duhet të mësojë se si të jetojë me problemin e saj.

Regjisore: Daniela Hýbnerová

Producent: Ondřej Šejnoha

19

Tuesday