Programet

MISHI

Event Imgage

Pak i pjekur, mesatarisht i pjekur, mesatarisht, mbi mesatare dhe shumë.

MISHI
12 min / Brazil / 2019 /

Pak i pjekur, mesatarisht i pjekur, mesatarisht, mbi mesatare dhe shumë. Përmes rrëfimeve intime dhe personale, pesë gra ndajnë përvojat e tyre në lidhje me trupin, që nga fëmijëria tek mosha e vjetër

Regjisore: Camila Kater
Producent: Chelo Loureiro / Livia Perez
Skenariste: Camila Kater / Ana Julia Carvalheiro

Freak Independent Film Agency
[email protected]

18

Tuesday